Ontwerp, Aanleg en Onderhoud

Welkom bij Tuinarchitectuur Mollekens, uw partner voor complete tuinoplossingen! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van prachtige tuinen, en we streven ernaar om uw groene dromen werkelijkheid te maken.

Onze diensten

Ontwerpen

Welkom bij Tuinarchitectuur Mollekens, waar we geloven dat een prachtige tuin niet alleen een visueel genot is, maar ook een weerspiegeling van jouw persoonlijke stijl en levensstijl. Onze getalenteerde tuinarchitect staat klaar om samen met jou een uniek ontwerp te creëren dat jouw dromen en verwachtingen overtreft.

Aanleggen

Het aanleggen van een tuin meer is dan alleen grondwerk en beplanting; het is het creëren van een levend kunstwerk dat jouw buitenruimte transformeert in een oase van schoonheid. Met ons ervaren team van tuinexperts staan we klaar om jouw droomtuin werkelijkheid te maken, met aandacht voor detail, vakmanschap en duurzaamheid.

Onderhouden

een prachtige tuin  vereist regelmatig onderhoud om zijn schoonheid te behouden. Onze professionele onderhoudsdiensten zijn ontworpen om jouw buitenruimte in topconditie te houden, en voor degenen die volledige gemoedsrust willen, bieden we zelfs onderhoudscontracten aan.

De voordelen van een contract zijn; een prioritaire service, kosten beheersing en een regelmatige zorg.

hoe werken ontwerpen ?

 • Een kennismakingsgesprek is bedoeld om elkaar beter te leren kennen, de verwachtingen te bespreken en de basis te leggen voor een succesvolle samenwerking. 

  Dit gesprek biedt een kans om uw wensen en behoeften beter te begrijpen en om duidelijkheid te scheppen over de samenwerking. Het legt ook de basis voor een succesvol tuinontwerp en -aanlegproject.

 • Een omgevingsstudie in de context van tuinarchitectuur is een cruciale stap om een goed begrip te krijgen van de omgeving waarin een tuin zal worden aangelegd. Deze studie biedt waardevolle informatie over de fysieke, ecologische en sociale kenmerken van de locatie.

  Bodemgesteldheid, zonligging, bestaande fauna en flora, de waterhuishouding, beschikbare ruimte en de mogelijke beperkingen. 

 • Een voorontwerp is de eerste fase van het ontwerpproces waarin de tuinarchitect de ideeën en concepten verzamelt en schetst voordat het definitieve ontwerp wordt gemaakt. Deze fase is van cruciaal belang omdat het de basis legt voor het uiteindelijke tuinontwerp.

  We gaan aan de slag met het programma van eisen, en in samenspraak met onze omgevingsstudie komen we tot een conceptuele schets.

  Aan de hand van een aantal feedback en iteratie momenten(waaronder een vrijblijvende budget raming) komen we tot een finale schets, Waarop U groen licht kan geven voor de opmaak van het Finale plan. 

   

 • Welkom bij de onthulling van het definitieve tuinontwerp vanTuinarchitectuur Mollekens! Na zorgvuldige afstemming van ideeën, analyse van de omgeving en nauwe samenwerking met jou als onze gewaardeerde klant, presenteren we met trots het eindresultaat – een meesterwerk van tuinarchitectuur dat perfect past bij jouw visie en levensstijl.

 • Wij begrijpen we dat het succes van een prachtig tuinontwerp niet alleen afhangt van het creatieve proces, maar ook van een nauwgezette werfopvolging. Onze professionele werfopvolging is ontworpen om ervoor te zorgen dat het tuinontwerp moeiteloos tot leven komt, met aandacht voor elk detail en met oog voor kwaliteit.

  Ook bieden wij je de mogelijkheid om het gehele proces, van concept tot creatie, aan ons team van bekwame en toegewijde professionals toe te vertrouwen en met nauwkeurig vakmanschap uit te voeren.

  hierbij nemen we de volledige regie en het bouwproces op ons, zodat jij je kunt concentreren op het eindresultaat.

   

Bekijk onze realisaties

Boortmeerbeek

Aanleg Totaal project - Onderhoud

Wakkerzeel

Aanleg Totaalproject - Onderhoud

Haacht

Aanleg voortuin + oprit

Herent

Aanleg totaalproject

Contact

Heeft u vragen over onze diensten, wilt u een offerte aanvragen of gewoon even praten over de mogelijkheden voor uw tuinproject? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons toegewijde team staat klaar om u te assisteren.

"*" indicates required fields